Informatii livrare

Produsele vor fi livrate, la locul indicat de dvs. in comanda.
Livrarea se efectueaza prin curierul Sameday in 24-48h de la data plasarii comenzii!

Dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca termenele de livrare afisate pe site-ul nostru sunt comunicate in mod estimativ.
Incercam intotdeauna sa oferim estimari realiste si sa ne asiguram ca produsele dumneavoastra ajung la destinatie in cel mai scurt timp posibil.

Totusi, este important sa tineti cont ca livrarile pot fi influentate de diversi factori neprevazuti, cum ar fi volumul sporit de comenzi, conditiile meteo nefavorabile sau intarzierile cauzate de transportatori terti. Aceste situatii pot afecta programul de livrare si pot duce la o mica deviere fata de estimarea initiala.

Echipa noastra de suport este mereu disponibila pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra si pentru a oferi cele mai bune solutii in cazul unor posibile neclaritati.

In acelasi timp, vrem sa va asiguram ca suntem hotarati sa ne imbunatatim continuu procesele noastre de livrare pentru a asigura o experienta de cumparare placuta si lipsita de griji pentru fiecare dintre clientii nostri. Apreciem increderea pe care ne-ati acordat-o si va multumim pentru rabdarea de care dati dovada in cazul unor intarzieri neasteptate.