Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Cum returnezi produsele vandute de Evoli.ro:

Produsul ce urmeaza a fi returnat nu trebuie sa aiba mai mult de 14 zile de cand a fost cumparat(data facturii)

Returul produselor in cativa pasi:

1. Verifica conditiile de retur, asigura-te ca produsul indeplineste conditiile de retur de mai jos.

2. Completezi formularul de retur din contul deschis pe site la sectiune Comenzile mele -> Detalii comanda, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur. Completati toate datele cerute in formularul inclusiv contul IBAN pentru returnarea banilor.

3. Contravaloarea returnata este egala cu valoarea produsului din care se scade costul transportului in valoare de 25 lei.

4. Returul banilor se face numai in cont bancar. Nu acceptam sa facem returul in numerar.

De avut in vedere:

Produsul returnat trebuie sa fie NOU, in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport. Deterioararea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.

In cazurile in care produsele returnate prezinta; urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, urme de montaj, returul produselor nu va fi acceptat iar produsul va fi trimis inapoi clientului prin curier pe cheltuiala acestuia.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).